Gîtes
Chambres et
Table d'hôtes
Mini-camping

Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux

Mee-eten / Table d'hôtes

La Salle du Creux is het centrale punt van onze accommodatie. Men kan hier terecht voor informatie over activiteiten en de omgeving en tevens voor een hapje en een drankje. Wij verzorgen daar ’s morgens graag uw uitgebreide ontbijt (op reservering) en ’s avonds kunt u daar (ook op reservering) aanschuiven voor een lekkere warme maaltijd in de vorm van een 3-gangen diner (table d'hôtes) waarbij wij als gastheer en gastvrouw ook aanschuiven om gezellig mee te eten. Om teleurstellingen te voorkomen geef tijdig aan als u mee wilt eten zodat we kunnen bekijken wat mogelijk is.


We hanteren geen menukaart maar zorgen voor veel afwisseling in de gerechten, afgestemd op de seizoenen en behoeften (voor fietsers bijvoorbeeld) en we horen graag van te voren als we ergens rekening mee moeten houden, bijv. een dieet of allergie.

Op zaterdagavond verzorgen we graag een uitgebreide barbecue, afhankelijk van het aantal deelnemende gasten.

Culinair_1

Culinair

In de regio de Franche-Comté, waar de Haute-Saône deel van uitmaakt, is het culinair gezien goed vertoeven.
Deze regio heeft talloze kaassoorten, waaronder de overheerlijke Comté en diverse geitenkazen, die u
rechtstreeks bij de diverse kaasboerderijen kunt kopen. Eén van de worsten die hier heel populair is, is de Montbéliard, een heerlijke grove worst die gebraden, gekookt of gerookt een delicatesse is.Deze producten zijn te koop op de talloze streekmarkten maar natuurlijk ook gewoon in de dorpswinkel van Fresse.

Culinair_2

Deze regio heeft talloze kaassoorten, waaronder de overheerlijke Comté en diverse geitenkazen, die u rechtstreeks bij de diverse kaasboerderijen kunt kopen maar die natuurlijk ook gewoon in iedere supermarkt liggen.Eén van de worsten die hier heel populair is, is de Montbéliard, een heerlijke grove worst die gebraden, gekookt of gerookt een delicatesse is.

Voor wijnliefhebbers zijn de Elzas en de Jura wijnen zeker aan te bevelen. De vele wijncaves die de Franche-Comté en de Elzas bieden zijn beslist een bezoekje waard, u kunt daar proeven en kopen.