Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux
Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux
Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux

Gîtes
Chambres et
Table d'hôtes
Mini-camping

Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux

Recensies, Gîtes Le Creux

Kijk voor meer informatie over ons op Zoover.

Zoover

We zijn in 2012, met de start van de nieuwe website, ook dit elektronische gastenboek begonnen. Het gastenboek dat we in onze La Salle du Creux hebben liggen begint al aardig vol te raken met alle mooie, lieve reacties van onze gasten. Komt u dat hier maar lezen. Hieronder in ieder geval ook een aantal ons toegestuurde reacties.

Wilt u een bericht op onze recensies pagina zetten? Dan kun je het ons mailen en wij zorgen dat het erop komt te staan. Mail ons naar bergmans@giteslecreux.com

Juni 2018

Hoi Marcel en Mechteld,

Nu we weer terug zijn in Nederland en het gewone leven weer is begonnen, wilden we jullie laten weten erg genoten te hebben bij Gites Le Creux in Fresse. We lezen op jullie website dat we een recensie kunnen achterlaten en dat doen we graag. Onze aankomst begon goed met een hartelijk en vriendelijk welkom en uitgebreide rondleiding. Jullie gastvrijheid, heerlijke kookkunsten, uitstekend verzorgde accommodatie(s)
en sanitair en zelfs een bibliotheekkast; het ontbreekt de gasten aan niets. En wat een prachtig uitzicht en fantastische plek hebben jullie! Een goede uitvalsbasis om tijdens de vakantie heerlijk te genieten van de
natuur en verdere omgeving. Wij raden Gites Le Creux zeker aan en wensen jullie dit
nog vele jaren te kunnen voortzetten!

Groetjes van Frank & Simone

September 2017

Wat hebben wij genoten:
Eerst de kennismaking, met een heerlijk kopje koffie. En toen een plekje uitkiezen op de camping, we kregen een rondleiding over het complex. Wij zijn kampeerders, met een hele kleine caravan, en zouden het erg fijn vinden, om de auto op de plek er bij te hebben, dit was helaas op de camping niet mogelijk, dit zijn de regels die we niet goed hadden gelezen. Maar we werden ook niet weggestuurd. Er kwam na een nachtje slapen een camperplek vrij. De vraag was of dat iets voor ons was, we hebben dit met beide handen aangenomen, het was de mooiste plek van de camping natuurlijk. Zo was alles naar tevredenheid opgelost. Dit geeft weer dat Mechteld en Marcel samen er een heerlijk oord van maken, en ze dat ook nog heel erg goed lukt ook. Het samen eten geeft zo'n prettig gevoel, het is bijna een grote familie, met hun leuke verhalen. Als je iets vraagt of wil weten: het stel staat altijd voor je klaar. Wij hebben genoten, een paar nachtjes werden er toch nog meer en zeker voor herhaling vatbaar. Wij wensen MECHTELD en MARCEL het allerbeste en dit was echt niet de laatste keer.

Hartelijke groetjes Marianne en Fred

November 2016

Bij deze stuur ik jullie nog de beoordeling die ik op Zoover had gezet net na ons verblijf en jullie mogen het met een dikke duim erbij toevoegen aan jullie gastenboek! Het was de 3e keer dat we op vakantie gingen naar de Vogezen, iedere keer op een andere locatie. We verbleven telkens bij Nederlanders en het was telkens heel goed, ze verdienden brons en zilver maar Mechteld en Marcel verdienen goud! Je word er hartelijk ontvangen en tijdens het verblijf geven ze prima tips voor trips. Iedere avond word gevraagd wat je gedaan hebt en als je iets moet vragen dan zijn ze steeds in de buurt. Je kan er hele mooie goed uitgestippelde wandelingen doen in de directe omgeving of op korte rijafstand. Er is in het dorpje een bakkerij en een klein winkeltje op wandelafstand.
We verbleven 9 nachten in een ruime gîte waar alles aanwezig was voor een aangenaam vakantieverblijf.
Wij genoten van een fiets- en wandelarrangement en mochten zo iedere morgen aanschuiven voor een heerlijk ontbijt en 7 avonden konden we genieten van Mechteld haar kookkunsten. Het concept samen aan 1 grote tafel met de uitbaters die mee eten met hun gasten vonden wij ook heel leuk. Ons kooikerhondje van 1 jaar had het ook erg naar haar zin en was ook heel welkom! Toen we na 9 dagen terug naar huis vertrokken werden we uitgewuifd door Mechteld en Marcel tot zover ze ons konden zien.
Voor ons is een verblijf in Gîte Le Creux zeker voor herhaling vatbaar!

Kurt, Michèle, Brayn en de hond Ody

14 augustus 2016

Dag Mechteld en Marcel,

Omdat we vergeten zijn nog wat in jullie gastenboek te schrijven doen we dit graag nog via de mail.

Nadat Jan 3 jaar geleden is geweest met onze zoon om daar te gaan fietsen is hij zo enthousiast geraakt dat we samen een klein weekje hebben geboekt bij jullie. Wat een warme gastvrijheid in een prachtige omgeving.
Dat hebben wij ervaren bij jullie. We verbleven in een prachtig ruim verbouwde gastenkamer met douche en toilet en iedere ochtend een heerlijk ontbijt. Bijzonder vonden wij de avondmaaltijd waarbij we om 19.30 aan de grote tafel aan konden schuiven en dan tot 23.30 samen met Mechteld en Marcel en soms nog 10 andere gasten genoten van het 3 gangen menu met koffie na! Echt in Franse bourgondische sferen. Daarbij vinden wij het bewonderenswaardig dat jullie dit concept helemaal samen neerzetten doordat jullie er 24/7 zijn voor alle gasten! Van schoonmaak tot aan de verrukkelijke maaltijden en van de tuin met al z’n gezellige zitjes tot aan het keurig gemaaide gras op de camping. Jullie zijn altijd aanwezig, altijd tijd voor een praatje en daarbij ook nog veel informatiemateriaal voor wandelaars en fietsers. Uit eigen ervaring geven jullie tips omtrent leuke
(sportieve) uitjes in de omgeving.

Jan en Ans

20 juli 2016

Beste Mechteld & Marcel,

We zijn weer heelhuids thuis aangekomen, goede autorit gehad, zonder problemen. We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken dat we op jullie bijzondere camping mochten staan. De zorg die jullie voor je gasten hebben, voelt alsof je familie bent.

Dat jullie het nog vele jaren mogen en kunnen voortzetten.

Met hartelijke groet, Nico en Henny

11 juli 2016

Beste Mechteld & Marcel,

Graag willen wij een recensie toevoegen voor het gastenboek. Wel vreemd, want wij zijn nog nooit bij jullie geweest. Wij,-een motorrijdend vriendengroepje die zich de "Grijze Bokken" noemt-, hadden bij jullie een accommodatie gereserveerd voor het weekeind van 8 t/m 11 juli, en hiervoor de gevraagde aanbetaling gedaan. Helaas raakte ik, (één van die groep) tijdens een andere motortocht betrokken bij een motorongeval. Hierbij kwam ik samen met een collega motorrijder in het ziekenhuis terecht met 4 ribfracturen en div kneuzingen. Motorfiets totallos!! Dit alles gebeurde op 20/5 jl. Na overleg met de andere "Grijze Bokken" is besloten de toertocht van 8/7 te annuleren. Zo snel mogelijk hebben we gemaild met Mechteld en Marcel om te annuleren onder vermelding van de oorzaak. Was geen enkel probleem, binnen enkele dagen was de aanbetaling teruggestort, en werden we nog diezelfde dag zeer aangenaam verrast met een grote bos bloemen!!! Dit vonden we zo heel bijzonder dat we dit graag willen vermelden in het gastenboek. Inmiddels ben ik al weer redelijk opgeknapt, maar helaas mijn motorfiets nog niet! Gisteravond (10 juli) hebben we met de "Grijze Bokken" gebarbecued (gebroken ribbetjes), als compensatie voor het gemiste weekeind. Wij zullen zeker een keer bij jullie reserveren al was het alleen maar om jullie te bedanken voor de hartelijkheid!!

Hartelijke groeten van Henny de Haas en de andere "Grijze Bokken"

14 juli 2015

Mechteld & Marcel,

Weer terug in een somber en regenachtig Nederland en weer aan het werk. Wij wilden jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en het fijne verblijf in jullie B&B. Een prachtige B&B met echt mooie kamers en sanitair.
Met recht de mooiste die wij tot nu toe hebben gezien in de Vogezen. De camping: knus en een mooie plek. Sfeer,
heel relaxed. Eten: lekker, gevarieerd en goed. Ontbijt: alles erop en eraan. De varkens: geweldig.
De ruimte om te eten en ’s avonds te zitten: erg knus met mooie authentieke spullen. Daarnaast hebben we genoten van jullie gastvrijheid die wij als heel prettig hebben ervaren. Jullie stralen gastvrijheid uit en dan op een natuurlijke, prettige manier. Even een ander voorgerecht omdat er iemand geen kaas eet, zo geregeld.
De mannen ophalen met bandenpech. Wordt ook geregeld (nogmaals bedankt daarvoor Marcel). Ook nog een paar wasjes draaien, natuurlijk. Hebben wij nog tips? Wij kunnen eigenlijk niets bedenken. Kortom: super.
We hebben een geweldig weekend gehad met veel mooie herinneringen.

Nogmaals dank, groet,
John en de andere ‘BMDP-mannen’

14 juni 2015

Lieve Mechteld en Marcel, Nadat al mijn zussen al bij jullie waren geweest, konden wij natuurlijk niet achterblijven. We hadden al de berichten over de gastvrijheid en de gites van jullie al gehoord, maar de afgelopen dagen hebben we dit zelf kunnen ervaren. Geen enkel woord hierover is gelogen !! Gelukkig kunnen wij dan ook nog toevoegen dat jullie een hele fijne camping hebben gemaakt en dat we hebben kunnen genieten van het allerbeste plekje; tot 21.30 uur in de zon zitten (in juni) is top-genieten.

Marcel en Mechteld: ga zo door en wij promoten jullie accommodatie in Holland.

Liefs, Fennie en Ton
Leusden

25 mei 2014

Een heerlijke week in Gites Le Creux gehad. Mechteld en Marcel hebben alles keurig op orde.
Lekker eten, goede sfeer en een omgeving die uitnodigt om actief erop uit te gaan. De sauna met een doorkijk
naar buiten was een weldaad voor mij na het beklimmen van een aantal Ballons.

Ga zo door, de Zoover award is dik verdiend!

Met vriendelijke groet, Serge Bol

27 september 2013

Lieve Marcel en Mechteld,

Voor het eerst bij jullie in Fresse geweest en zeker niet voor het laatst. Ik kreeg een heel warm welkom, als een warm bad als thuiskomen. Ik heb genoten van de heerlijke gite, de prachtige omgeving, van Jessie die soms
als een waakhond voor mijn deur lag, het prachtige weer. Het meest genoot ik echter van het elkaar zien
en spreken en het samen eten van de heerlijke maaltijden die Mechteld klaarmaakte.

Dank jullie wel! Liefs, Elisabeth

6 augustus 2013

Lieve Marcel en Mechteld,

Wat hebben jullie een prachtig paradijsje gecreëerd in Fresse! Fantastisch. Het was echt heerlijk dat bij aankomst een tent voor ons klaar stond met alle comfort. Heel luxe en op een schitterend plekje in de boomgaard, mooi ook met al die wilde bloemen en grappige rivierkreeftjes in het beekje. En dan de verwennerij dat we niet zelf hoefden
te koken maar zo konden aanschuiven aan tafel bij een gezellige groep mensen. Heel gastvrij en gezellig. Mechteld, je kunt super lekker koken! We hebben erg genoten van deze week. De jongens vonden het te gek dat Marcel met ons meeging naar de skihelling waar ze met steps keihard naar beneden konden roetsjen. Onderweg genoot ik van enorme houtgesneden beelden en een gotische kerk met schitterende gebrandschilderde ramen. Voor mij was mijn vakantie trouwens helemaal perfect toen we ook nog La Notre Dame de la Haute, van architect Le Corbusier hebben bezocht. Verder had ik nog wel langer in het park aan de rivier willen picknicken, beetje badderen en lekker relaxen met een boekje. Prachtige plek met al die blauwe libelles. Het uitkijkpunt hoog in de bergen over het dal was ook super. Er was nog genoeg te bekijken en te beleven bij jullie, helaas zat de vakantie erop, maar we hebben
nog wel een paar lekkere flesjes wijn uit Fresse meegenomen voor de familie thuis.

Groetjes en liefs uit Eemnes,
van Dorien, Dieuwer en Dante

29 juli 2013

Beste Marcel en Mechteld,
Wij zijn wederom met heel veel genoegen bij jullie geweest ( geloof voor de vierde keer) en het was weer grandioos en we blijven terug komen!!! Niet afschrikken van een gastenboek op de website wat niet recent is, want ter plekke ligt een geschreven exemplaar en veel persoonlijker... Eerlijk is eerlijk, bij het zoeken van een vakantiebestemming bekijk je soms een website en als deze bijvoorbeeld een niet bijgewerkt gastenboek heeft, wil je nog wel eens
verder gaan zoeken, maar mensen vergeet die gedachte bij deze bestemming...
HET IS EEN ECHTE AANRADER!!

Vriendelijke groeten, Eelco en Klaaske

21 juli 2013

Goeiemiddag Marcel en Mechteld,
Roel en ik zijn vrijdagmiddag goed thuis gearriveerd. Ik wou jullie nogmaals laten weten dat we een paar fijne
dagen bij jullie hebben gehad. Mechteld heeft ons uit de kunst verzorgd met heerlijke ovenschotels en
zelf heb ik buitengewoon genoten op dinsdag toen Marcel onze voorrijder was. Prachtig om zo samen die
heerlijke ballons/cols te rijden! Wat ik al zei: hoort zeg het voort.
Bij leven en welzijn misschien tot ziens.

Voor nu: een hartelijke groet vanuit Emmen:
Jouke en Sonja

16 juni 2013

Lieve Mechteld en Marcel,
Wij waren bij jullie van 9 tot 16 juni 2013 en wat hebben Theo en ik genoten. Allereerst van jullie hartelijkheid
en kookkunst. Wat wij van plan waren : veel zelf te koken, hebben wij snel laten varen, nadat wij de eerste keer
bij jullie aan tafel schoven. De zorg en liefde waarmee het klaargemaakt werd, was aan tafel te proeven.
Dan onze gîte. Schoon, helder, van alle gemak voorzien. Geweldig. Ook de heerlijk opgemaakte bedden
en handdoekenset waren voor ons een geschenk. Het prachtige uitzicht vanaf de vele zitmogelijkheden,
heeft ons verrast en wij hebben er dankzij het mooie weer, veel gebruik van kunnen maken.
Wij hebben in de mooie omgeving veel fijne tochten gemaakt en genoten van de prachtige natuur.
Met name de tocht - voor een klein deel gezien - door het duizendmerengebied, is voor herhaling vatbaar.
De gastvrijheid die jullie beiden uitstralen, gaf ons een welkom gevoel en mede daardoor hebben wij een hele
fijne week gehad. Theo en ik komen zeker volgend jaar terug om nogmaals van dit alles te kunnen genieten.

Veel succes en tot volgend jaar!
Theo & Astrid Surstedt, Amersfoort.

18 oktober 2012

Beste Marcel en Mechteld, Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten!
Deze laatste dag in Frankrijk was een erg gezellige afsluiting van onze vakantie!
We wensen jullie nog heel veel succes en plezier.

groetjes, Johannes en Daniëlle

5 september 2012

Lieve Mechteld en Marcel,
Hebben we nou in “Villa Felderhof” gezeten of is het nou “Gîtes Le Creux”? Jullie begrijpen het natuurlijk al:
het was top! Alles is in het gastenboek al gezegd, jullie gastvrijheid, de kookkunst van Mechteld
(zeker 3 Michelin-sterren) ..... We waren hier natuurlijk op de motoren en het gebied zit nu bij onze top 3 wat
routes betreft. We hebben hier weer energie kunnen opdoen om volgende week weer aan de slag te kunnen gaan, maar daar denken we nog even niet aan. Gaan nu rustig binnendoor richting Nederland met een tussenstop
in Luxemburg, om nog lang van de adembenemend mooie natuur te kunnen genieten.

Nogmaals dank voor alles, dikke knuffel,
Irene en Hans uit Reeuwijk

15 augustus 2012

Beste Mechteld en Marcel,
We hebben de voorbije 10 dagen één van de beste vakanties ooit beleefd. Onder andere door het goede weer, onze hond die zich hier super geamuseerd heeft met Demi, maar ook door de mooie kampeerplaats. Bedankt om ons te laten kennismaken met de mooie Cascade de Brigadoux, een waterval in de natuur, zeker de moeite waard! Het parc de loisir in Melisey, het kanoën, het was hier ideaal om onszelf te ontspannen
en ook om de hond te laten genieten.
We onthouden zeker jullie adresje en wie weet zien we jullie volgend jaar nog wel eens terug!

Mieke en Tom
België

29 juli 2012

Marcel & Mechteld,
De afgelopen week was prachtig, zowel wat het weer betrof als jullie gastvrijheid!
Mechteld, bedankt voor het lekkere eten elke dag. Marcel, jouw goede humeur werkte aanstekelijk!
We komen zeker nog terug en brengen onze hond Kira mee, ze zal goede maatjes worden met Jessie!
Nog veel succes in de toekomst!

Lieve & Hugo

17 juni 2012

Beste Marcel en Mechteld,
 
Jullie gîtes heeft onze verwachtingen overtroffen. Vriendelijke ontvangst, gastvrij en heerlijk eten van “Meggy”.
De verblijven zien er schitterend uit. Leuk om tijdens ontbijt en diner andere gasten te ontmoeten
aan de grote tafel. We hebben een geweldig MMW gehad (Mannen Motor Weekend).
We hebben ons de afgelopen dagen ontzettend “thuis” gevoeld.
 
Herman, Henk, Ralf en Eric
MC De Kappers uit Nederland

11 juni 2012

Marcel en Mechteld,

We hebben 4 fantastische fietsdagen achter de rug. Het prachtige weer maakte van onze “3 Ballons” een top-dag.
Het verblijf in jullie gîte was super. Een heel gezellige en gastvrije sfeer zorgde ervoor dat we ons
4 dagen echt thuis hebben gevoeld. Het ontbijt en het avondeten was perfect afgestemd op onze buiken. We bewonderen jullie kookkunsten, we hebben er echt van genoten. We willen jullie ook feliciteren met de zeer geslaagde verbouwing van dit pand. Dit is echt een gîte met een ziel!

Nogmaals bedankt voor jullie heerlijke gastvrijheid!
De 10 Belgen: Koen, Jan, Raf B., Dave, Raf, Jelle, Kristof, Wout, Jef, Bert

10 juni 2012

Beste Marcel en Mechteld,

Vorige week zijn we op jullie jubileum verder gegaan naar Duitsland. Zo'n 300 km in de regen gereden en alles nat. We hadden enigszins moeite om bij jullie weg te gaan. Het was erg gezellig en jullie geven een gevoel van thuis zijn. Complimenten aan Mechteld die elke avond voor een pracht van een zelfgemaakte maaltijd zorgde.
Jullie hebben de afgelopen jaren een staaltje hard werken laten zien. Het ziet er allemaal prachtig uit en ook de verhalen achter het ontstaan van Gites Le Creux zijn erg boeiend. De omgeving is een aanrader voor op de fiets, wandelend, met de auto, of zoals wij op de motor. Zeker een adres om te onthouden en om door te geven!

Groetjes,
Joost & Rhea